Blagovne znamke

SINEL™
V zadnjih nekaj letih smo postali vodilni proizvajalec slovenskega športnega poda, saj smo na podlagi dolgoletnih izkušenj, tehnično-tehnoloških investicij in strokovnega dela razvili ploskovno elastični športni pod, ki smo ga poimenovali SINEL™
SINEL™ je patentirana in zaščitena blagovna znamka. Patenti so zaščiteni na Uradu RS za intelektualno lastnino v Ljubljani in na Evropskem patentnem uradu v Nemčiji. Pod SINEL™ popolnoma ustreza strogim zahtevam nemškega standarda DIN 18032.

SINEL™ ima kot športni pod elastičnost in vzmetenje, ki varuje športnike pred močnimi obremenitvami nog in celega telesa, ki so prisotne pri vseh dvoranskih športih. Konstrukcija in sestava poda temeljita na priporočilih tehničnega odbora Mednarodne federacije košarkarskih zvez FIBA in je poleg košarke idealen tudi za odbojko, rokomet in borilne športe.
Družba Fingar Sport d.o.o. je za svojo dejavnost pridobila mednarodne certifikate: ISO 9001:2000, za razvoj, proizvodnjo in vgradnjo športnih podov, talnih oblog, prodaja športne opreme ter mednarodna standarda za vgradnjo vseh vrst športnih podov DIN 18032 in EN 14904.