Reference

Večnamenska športna dvorana Brežice

BREŽICE

Večnamenska športna dvorana Brežice Slednja se nahaja poleg zgradbe OŠ Brežice, namenjena pa je za različne športe: rokomet, košarko, odbojko, dvoranski nogomet, borilne športe kot sta npr. ju-jitsu in karate, namizni tenis, badminton, kot tudi športno plezanje na več kot 300 m2 plezalni steni.
Mala dvorana je namenjena gimnastiki – tu so postavljena fiksna orodja. V kleti se nahajata strelišče za zračno orožje in štiristezno kegljišče – oba sta opremljena za tekmovanja in s prostorom za gledalce.
Infrastruktura dvorane, ki vključuje tudi zaščito poda, oder in prireditvene stole, pa je pripravljena tudi za večje športne, glasbene, umetniške in druge prireditve ter dogodke.

Zunanja tenis igrišča v Dubrovniku

DUBROVNIK

Tenis igrišča hotela Admiral v Dubrovniku Tenis igrišča poleg večnamenskega igrišča za košarko, nogomet in rokomet, odbojke na pesku, otroškega peščenega igrišča in velikega izbora vodnih športov nudijo idealne pogoje za rekreacijo in sproščanje.

Športna dvorana Poreč

POREČ

Športna dvorana Poreč je večnamenska dvorana, ki je bila zgrajena leta 2008 v namen svetovnega prvenstva v rokometu za moške. Skupna površina gradnje znaša 14.000 m2. Dvorana sprejme do 3700 gledalcev.
-Predstavitveni video dvorane: http://www.croatiasport.hr/video/sd_porec.wmv

Večnamenska športna dvorana Podčetrtek

PODČET

Večnamenska športna dvorana Podčetrtek V njej je možno izvajati vse vrste dvoranskih športov in različne vrste prireditev na 3400 m2 površine. Dvorana ima igrišče za košarko, nogomet, rokomet, odbojko, tenis, badminton, squash in 7,4 m visoko plezalno steno.
Dvorana je opremljena s pomičnimi tribunami za 440 gledalcev. V začetku leta 2012 je dvorana gostila finale pokala v rokometu.