Prireditveni odri

Dobrodošli v Svetu Inovativnih Prireditvenih tribun

Pri nas najdete vrhunske in inovativne rešitve za prireditvene odre, ki vam omogočajo hitro in preprosto postavitev prizorišča vašega dogodka. V naši raznoliki ponudbi izstopajo montažni in zložljivi odri, ki prinašajo praktičnost, prilagodljivost in estetsko dovršenost.

 

Montažni Odri - Prilagodljivost in Enostavnost

Montažni odri so idealna rešitev za večja prizorišča, kjer potrebujete hitro postavitev in razstavljanje odra. Izdelani iz aluminijaste konstrukcije in vezanih plošč, so enostavni za sestavo in demontažo. Prilagodljivi so glede na vaše potrebe in dimenzije prizorišča. Poleg tega vam ponujamo tudi dodatne elemente, kot so stopnice, ograje in vozički za prevoz in skladiščenje, kar olajša organizacijo dogodka.

Zložljivi triubne - Hitra in Enostavna Uporaba

Zložljivi odri so idealna rešitev za manjša prizorišča, kjer je pomembna enostavnost uporabe in estetski videz. Nameščeni na steno, so pripravljeni za uporabo v samo nekaj sekundah. Ko so zloženi ob steno, služijo tudi kot lesena stenska zaščita, ki je popolnoma gladka in brez ostrih robov. Po želji lahko dodamo tudi mehko oblogo za dodatno zaščito. Možna je tudi izvedba z letveniki, ki so pritrjeni na hrbtni ali čelni strani, ko je oder zložen ob steno.

 

Zanesljivost in Estetika na Vašem Dogodku

Ne glede na velikost ali vrsto dogodka, vam naši inovativni prireditveni odri omogočajo popolno prilagoditev vašim potrebam. Zagotavljamo vam zanesljivost, trajnost in estetsko dovršenost, ki bo vašemu dogodku dodala poseben čar. Stopite v stik z nami danes in odkrijte, kako lahko naši odri pripomorejo k uspehu vašega naslednjega dogodka.

Pišite nam