Zaščita tal

Zaščita tal

Ob izvajanju različnih prireditev in koncertov v dvoranah kjer je vgrajen športni pod, je ob tovrstnih dogodkih potrebno tla zaščititi. V ta namen vam ponujamo:

- Tekstilne zaščitne plošče iz negorljivega (B1) in antibakterijskega materiala z sintetičnim trdim hrbtom (Plošče so v dimenzijah 1x2m ali 1x1m. Plošč ni potrebno lepiti ampak se zgolj polagajo tesno ena ob drugo, so zelo kompaktne in omogočajo neomejeno število polaganj ob pravilni uporabi. Zgornja plast je nedrseča in dobavljiva v različnih vzorcih, spodnji sloj pa je gumiran in tako preprečuje zdrs in premikanje plošč. Za zaščitene plošče imamo v ponudbi tudi univerzalni transportni voziček, ki poenostavi montažo in demontažo, primeren pa je tudi za skladiščenje)

- PVC talno oblogo v rolah (Tovrstna zaščita je zaradi hitre montaže še posebej primerna za velike dvorane in je kombinaciji z transportnim odvijalnim/navijalnim vozičkom postavitev zaščite izredno hitra in enostavna. Narejene so iz zelo vzdržljivega PVC materiala, ki je odporen na povečane obremenitve, omogoča pa tudi enostavno mokro čiščenje.)

Pišite nam