Dobrodošli v svetu ŽOLI SPORT PRO d.o.o., kjer športne pode postavljamo na novo raven. Smo vaš specializiran partner za vrhunske športne pode in talne obloge, z izjemno izkušenimi mojstri, ki poskrbijo za brezhibno vgradnjo. Naše podjetje je sinonim za kakovost in inovacije v Sloveniji, saj smo vodilni proizvajalec domačih športnih podov.

S ponosom vam predstavljamo našo najnovejšo stvaritev – SINEL™, ploskovno elastičen športni pod, ki je rezultat dolgoletnega razvoja in tehnoloških inovacij. Za zagotavljanje najvišje kakovosti izdelkov sodelujemo s preverjenimi evropskimi proizvajalci, ki jih odlikujejo certifikati kakovosti in a-testi.

Naše storitve niso omejene le na velike projekte, prilagodimo se tudi potrebam posameznikov. Z ekipo izkušenih monterjev, ki smo jih dodatno izobraževali za parketarska dela, polaganje talnih oblog in vgradnjo športne opreme, ter strokovnjaki za hidroizolacijo, zagotavljamo brezhibno izvedbo vsakega projekta.

Pri ŽOLI SPORT PRO d.o.o. smo ponosni na naše storitve, ki vključujejo znanje, inovativnost, ažurnost in fleksibilnost. S temi vodili ustvarjamo vrhunske storitve, ki presegajo pričakovanja tudi najzahtevnejših strank. Z veseljem razširjamo naše poslovanje tudi izven meja Slovenije, saj verjamemo v globalni potencial naše ponudbe.

Dobrodošli v svet ŽOLI SPORT PRO d.o.o. – kjer se kakovost sreča z vrhunskim športom.